Hoortoestellen.

Ekelhoff hoortoestellen is al sedert 2003 de in-het-oor-specialist van Eindhoven en omstreken. Heeft u het vermoeden, of misschien weet u zeker dat uw gehoor achteruit gaat dan kunt u bij onze deskundige hoog opgeleide audicien terecht voor een meting om te kijken wat er met uw gehoor aan de hand is.

 

Ekelhoff Hoortoestellen is leverancier van het absolute topsegment hooroplossingen. Met deze topsegment hoortoestellen bent u altijd verzekerd van een natuurgetrouwe weergave van spraak en muziek. Het meest geavanceerd zijn onder andere de IIC-hoortoestellen (Invisible-in-Canal) of CIC-hoortoestellen (Completely-in-Canal). Deze hoortoestellen bevatten nieuwste vindingen op hoorgebied.

 

Belasting betaalt mee aan uw hoortoestel

Specifieke zorgkosten, zoals de kosten van een hoortoestel, gelden als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Dit geldt echter alleen als u geen gebruik maakt van vergoeding van uw zorgverzekering. Maar met deze aftrekpost kan het zelfs in sommige gevallen voordeliger zijn het hoortoestel te kiezen dat u wenst, zonder vergoeding van uw zorgverzekeraar, en vervolgens optimaal te profiteren van de belastingaftrek.

Voorbeeld: U betaalt alles zelf
U moet een gehoorapparaat aanschaffen. Volgens de voorwaarden van uw verzekering moet u een apparaat kiezen uit categorie 3. Het apparaat past echter slecht, en zit niet prettig. Een apparaat uit categorie 5 past u wel goed. U besluit om dat duurdere gehoorapparaat te kopen. Van uw verzekeringsmaatschappij krijgt u niks vergoed omdat u een apparaat uit een andere categorie neemt. U betaalt zelf voor dit gehoorapparaat € 1500,-

U mag dan €1500,- als kosten van een gehoorapparaat aftrekken bij de hulpmiddelen.

Aan deze informatie en indicatieve berekening mogen geen rechten worden ontleend.

Bron: www.belastingdienst.nl


Ekelhoff Hoortoestellen& Optiek maakt gebruik van een moderne ruimte, waar u de nieuwste technieken op het gebied van streaming kunt ontdekken. Bij dit systeem kunt u draadloos naar uw favoriete tv serie of programma kijken met de nieuwste hoortoestellen.

 

 

Ekelhoff Hoortoestellen & Optiek werkt met alle vooraanstaande merken hoortoestellen die te verkrijgen zijn.

Een greep uit deze merken is:

BernafonOticon, PhonakSiemensStarkeyWidex ,   

Als u klikt op een van deze merken, dan krijgt u een pagina met extra informatie.

 

 

 

 

Second Opinion.

Twijfelt u of u de juiste hooroplossing heeft, of denkt u dat ze niet helemaal goed staan ingesteld? Ekelhoff Hoortoestellen & Optiek kan u hierbij adviseren.

Ekelhoff hoortoestellen & optiek is een onafhankelijk zelfstandig bedrijf dat alle merken kan leveren.

U kunt bij ons terecht voor een oriëntatie gesprek, maar ook als u al ervaring heeft met het dragen van hoortoestellen.

Revieuw:

Hallo Raymond,
>
> Zoals afgesproken, zal ik je hierbij laten weten hoe mij de Oticon Opn bevallen.
>
> In het algemeen ben ik nog enthousiaster dan een week geleden!! Ben bang dat ik nu cliché’s ga vertellen,
> maar inderdaad, ze zijn super!! Geven veel ‘rust’, niet nadrukkelijk aanwezig, maar doen hun werk op de achtergrond!
> Natuurlijk, zowel bij het uitdoen krijg je een groot gemis en bij het inzetten, een invasie van geluid.
> Na een klein aantal seconden, ben je hieraan gewend, komt de ‘rust’ en ‘ruimte’ weer om de hoek en begint het genieten, ja echt, weer!!
> Aan de andere kant, natuurlijk, ze zijn niet goedkoop, maar het geld dubbel en dwars waard! Zou bijna zeggen, een koopje, zeker in vergelijking met de vorige apparaten de ‘pro’.
>
> Het is toch weer een groot verschil in de positieve zin!!
>
> Waar ik aan dacht, het is moeilijk om aan jou mijn ervaringen te vertellen zonder dat jij dit ook ervaart! Misschien zou je b.v. een demo voor jou in moeten stellen, een lichte versterking over het hele frequentie gebied, immers jij hebt geen gehoor probleem, zodat je toch de ervaring krijgt wat deze apparaten doen!! Echt super!!
>
> Waar gaat deze vooruitgang eindigen!!