Echt Nederlands ontwerp
Onafhankelijk werkend

Jos-eyewear is een onafhankelijk, authentiek en echt oorspronkelijk en beschermd merk. Sinds 2001 is het een uniek ontwerperslabel van monturen en mode-accessoires, zoals horloges, riemen e.d..

De halfjaarlijkse nieuwe collecties onderscheiden zich door gelimiteerde oplages en betaalbare trendvolgende exclusiviteit.

Massaproduktie is absoluut niet het geval “vertel een individueel verhaal met het dragen van een JOS” zegt jos baijens, interieur-architect en produktontwerper.

 

Hoe leg je een creatief proces uit? Hoe verklaar je de tomeloze energie en soms niet te volgen gedachten van Jos. Misschien is dat ook niet nodig omdat je het terugziet in de passie en aandacht waarmee Jos zijn monturen ontwerpt, op de grens van trendzettend en trendvolgend.

Elk montuur heeft een naam. Achter die naam zit een verhaal en laat daarmee een glimp van Jos zijn creatieve gedachtengoed zien. Het is juist die gedachtestroom die het verhaal achter het montuur zo leuk maakt. Bedacht met potlood en papier. Out of the Box, authentiek en uniek. Jos in optima forma.