Brillenglazen.

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past. Een belangrijk punt om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden.

Als u een bril nodig heeft voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse zichtgebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee u van veraf tot dichtbij goed kunt zien.

Ook speciaal voor op uw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer misschien niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van u vandaan. Zogenaamde beeldschermglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van uw bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en helder en bieden beter contrast.

Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

Voor de sporters onder ons is Shamir de glas fabrikant voor het vervaardigen van de gecurvde bril op sterkte. Hiermee kunnen we ondanks de kromming van uw bril, deze op sterkte uit voeren.