DE BEWEGING VAN DE KUNST

De Stijl is een reis door de tijd, een samensmelting van de eerste stappen van moderne kunst en hedendaags industrieel design. Het is een hommage aan de Nederlandse visionairs uit de vorige eeuw.

 

COLLECTIES

De Stijl brillen is een collectie van verfijnde en technologische brillen, de grote maten passen mannen met bredere gezichten met een tijdloze elegantie.

CORE

De Kerncollectie van De Stijl bezit het DNA van het merk. Zo begon het merk in 2007.

Het gepatenteerde dubbele actiescharnier en de hoogwaardige beplating blijven de basis van die collectie.

95% van de De Stijl brillen maakt gebruik van het gepatenteerde iconische De Stijl brillen schroefloze scharnier. Er zijn drie hoofdcomponenten, de lente, het iconische Brillenplein De Stijl en de tempel. Gecombineerd tonen ze een verfijnd, transparant, veerscharnier.

SLANKE

De SLIM-lijn is het resultaat van een zoektocht naar een minimalistische maar nog steeds functionele brillen.

Het slimme ontwerp van het gepatenteerde scharnier maakt het mogelijk om elke schroef te verwijderen.

De Stijl SLIM collectie maakt gebruik van een van de meest minimalistische scharnieren op de markt. Dit gepatenteerde scharnier is zowel slim als esthetisch aangenaam en combineert dankzij zijn verborgen verfijning een optimale functie en puur design.

BLOK TITANIUM

De De Stijl BLOCK TITANIUM is onze design showcase.

We doen geen concessies aan details en technische componenten, om u de beste kwaliteit te geven die we kunnen op absolute brillen.

De Stijl TITANIUM brillen maken gebruik van het gepatenteerde slanke De Stijl brillen schroefloos scharnier. Het iconische scharnier zorgt voor een perfect ontwerp dat functie en een superslanke constructie combineert.