Gehoorbescherming/ In-ear.

Ekelhoff Hoortoestellen & Optiek vind het enorm belangrijk dat uw oren beschermd zijn tegen overmatig geluid. Dat kan zijn in de vorm van muziek, motorrijden, snurken of werkgeluiden.
We hebben voor u de beste gehoorbeschermers uitgezocht en werken dus ook samen met Comfoor, het laboratorium bij uitstek voor gehoorbeschermers op maat. Ook leveren zij de bekende Pluggerz, de universele gehoorbeschermers. 
Tevens maken wij afdrukken voor bedrijven, waaronder Intersafe/Elacin en Variphone.

De universele gehoorbeschermers van Pluggerz hebben een uitstekende pasvorm. Dit komt door drie lamellen die zo flexibel zijn zodat ze zich goed aanpassen en de gehoorgang zo goed mogelijk afsluiten.


De oordoppen op maat om mee te slapen van pluggerz zijn perfect vormgegeven. Dankzij het zachte materiaal ideaal om mee te slapen en ook vanwege het feit dat ze hol zijn aan de buitenkant kunt u er zelfs ongehinderd mee op uw zij liggen.

De op maat gemaakte gehoorbeschermers van pluggerz zijn het meest ideaal om te gebruiken. De pasvorm is identiek aan de gehoorgang en geeft zo maximale afsluiting zodat de oren optimaal beschermd zijn. De beschermers zijn er in harde en zachte uitvoering, en er zijn filters met verschillende dempingswaarden waaruit men kan kiezen. Voor  bijvoorbeeld de muziekliefhebber is er een speciaal DM filter die geen vervorming van de muziek geeft waardoor je optimaal van je muziek kan genieten. Deze zijn ook uitstekend voor de muzikant.

 

 

Ook zijn we specialist voor in-ear systemen. Deze systemen zijn perfect te combineren met verschillende portofoons. Onze klanten uit de beveiligingssector zijn uitermate tevreden over de pasvorm en functionaliteit van het systeem. Ook zijn deze systemen geschikt voor muzikanten.