Home » Wie zijn wij

Ekelhoff Hoortoestellen & Optiek.

Ekelhoff Hoortoestellen & Optiek vindt dat hoor- en kijk problemen bij iedere consument heel persoonlijk is. Mijn bedrijf word gedreven door het streven om dingen beter te doen! Wij werken met de beste apparatuur om tot die juiste oplossing te komen voor uw oog- oor probleem.  Ekelhoff Hoortoestellen & Optiek zit niet aan een bepaalde leverancier vast zodat wij kunnen kiezen uit de beste producten die er te krijgen zijn en op deze manier voor u de best passende oplossing kunnen leveren. Voor vragen en advies staan wij voor u klaar en u mag ook altijd binnenlopen voor meer informatie. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Mijn naam is Raymond Ekelhoff, gediplomeerd triage audicien, StAr gecertificeerd ,  opticien, ondernemer en sinds 1992 in het vak. In 2003 ben ik samen met mijn vrouw gestart met een speciaalzaak aan de Aalsterweg 78B te Eindhoven.

Vanaf  september 2012 zijn wij verhuisd naar het Pastoor Harkxplein 2 te Eindhoven met aanvulling Optiek, en nu 10 jaar later zijn mijn vrouw en ik weer terug op de Aalsterweg maar dan op nummer 48! . Ik heb aandacht voor de consument en werk met de modernste apparatuur.

Het zoeken naar de juiste hoor/ kijk oplossing is voor mij iedere dag weer een leuke uitdaging, ik zie het ook als maatwerk voor de oren en de ogen en voor iedere consument is een andere hoor/ kijk oplossing.

Zeker belangrijk in mijn leven is mijn lieve vrouw Belinda Ekelhoff waarmee ik sinds 1994 getrouwd ben. Belinda doet vooral administratie en allerlei aanverwante zaken. Mensen advies geven bij het uitzoeken van een bril of hoortoestel. In onze vrije tijd zijn wij graag in het bos met de hond, of luisteren graag naar  muziek en houden wij van lekker eten, wat dan weer voor Raymond een uitdaging bezorgt op de fiets.