Oticon REAL , bij Ekelhoff hoortoestellen & Optiek verkrijgbaar!!!

Bij Oticon bewandelen we een bepaalde weg – we ondersteunen de hersenen bij het begrijpen van geluid. In plaats van ons alleen te richten op de oren, denken we eerst aan de hersenen. Het is een reis van voortdurende ontdekking – een reis die we al tientallen jaren hebben gevolgd – waar we hersengerelateerde gebieden in de audiologie verkennen. We noemen dit unieke denken BrainHearing.

De nieuwste wetenschappelijke doorbraak maakt duidelijk dat onze hersenen toegang tot de volledige geluidsscène nodig hebben. We moeten de hersenen meer uit hun omgeving geven. Deze doorbraak definieert onze volgende stap voorwaarts – een stap die onze visie op het gebied van hoorzorg voorop zal stellen en het nieuwe perspectief in BrainHearing werkelijkheid zal maken.

 

Oticon Real™

miniRITE R

Oticon Real miniRITE R is een discrete, oplaadbare uitvoering met luisterspoel en eenvoudig te bedienen met twee druktoetsen. Het brengt de echte geluiden van het leven terug met behulp van technologie die ondersteunt hoe uw hersenen op natuurlijke wijze werken. Met draadloze Bluetooth®-technologie voor handsfree communicatie en naadloze connectiviteit met uw favoriete apparaten.

Blijf deelnemen aan het gesprek

Met een betere toegang tot spraak en uitzonderlijke spraakhelderheid kunt u gesprekken volgen met meer bewustzijn, focus en controle.

Blijf scherp met minder moeite

Oticon Real is ontworpen om de echte geluiden van het leven aan te kunnen. Het geeft u toegang tot alle relevante geluiden, in evenwicht, met uitzonderlijke details en helderheid – en beschermt u ook tegen storende geluiden, zodat u comfortabel en geconcentreerd kunt blijven.

Buitengewone muziekervaring

Om u een geweldige geluidskwaliteit te bieden, of u nu naar live muziek luistert of streamt, hebben we een speciaal programma ontwikkeld met de naam Oticon MyMusic.