Home » Oticon

Oticon Opn -S, bij Ekelhoff hoortoestellen & Optiek verkrijgbaar!!!

OpenSound Navigator 
geeft 360° toegang tot 
geluid

Met een ultrahoge snelheid brengt Opensound Navigator het geluidslandschap continu opnieuw in balans, terwijl er tegelijkertijd voortdurend toegang is tot alle relevante geluiden en spraak. Zo maakt Oticon Opn S het eenvoudiger voor de hersenen om te bepalen naar wie en wat te luisteren en de aandacht te verleggen wanneer nodig.

Betere spraakverstaanbaarheid en verminderde luisterinspanning

Met de introductie van Oticon Opn en de open sound ervaring hebben we bewezen hoe deze unieke benadering beter presteert dan traditionele hoortoesteltechnologie.

Dankzij de samenwerking tussen de verbeterde OpenSound Navigator en OpenSound Optimizer brengt Oticon Opn S nu de voordelen van BrainHearing™ naar nieuwe hoogtes*:

    • Oticon Opn vergrootte de spraakverstaanbaarheid met 30% in vergelijking met traditionele hoortoestellen. Oticon Opn S presteert nu beter dan Oticon Opn, met een verdere toename van 15%.

    • Oticon Opn vermindert de luisterinspanning met 20% in vergelijking met traditionele hoortoestellen. Oticon Opn S vermindert dat met nog eens 10%.

  • Oticon Opn verbetert het oproepen van herinneringen met 20% in vergelijking met traditionele hoortoestellen. Oticon Opn S verbetert dat met nog eens 10%.