Oticon INTENT , bij Ekelhoff hoortoestellen & Optiek verkrijgbaar!!!

Bij Oticon bewandelen we een bepaalde weg – we ondersteunen de hersenen bij het begrijpen van geluid. In plaats van ons alleen te richten op de oren, denken we eerst aan de hersenen. Het is een reis van voortdurende ontdekking – een reis die we al tientallen jaren hebben gevolgd – waar we hersengerelateerde gebieden in de audiologie verkennen. We noemen dit unieke denken BrainHearing.

De nieuwste wetenschappelijke doorbraak maakt duidelijk dat onze hersenen toegang tot de volledige geluidsscène nodig hebben. We moeten de hersenen meer uit hun omgeving geven. Deze doorbraak definieert onze volgende stap voorwaarts – een stap die onze visie op het gebied van hoorzorg voorop zal stellen en het nieuwe perspectief in BrainHearing werkelijkheid zal maken.

 

Neem deel aan het leven als nooit tevoren met Oticon Intent

Bij Oticon denken we eerst aan de hersenen. We noemen deze benadering BrainHearing™. Dit betekent dat we hoortoestellen ontwikkelen die de natuurlijke manier van verwerking van geluid door de hersenen ondersteunen.

Sensorgestuurde BrainHearing-technologie maakt gebruik van uw bewegingen, de omgeving en het gesprek om u heen om te herkennen waarnaar u wilt en moet luisteren, en past zich naadloos aan om echt gepersonaliseerde ondersteuning te bieden. Zodat u zich kunt concentreren op de momenten die belangrijk zijn.

Ontdek Oticon Intent

Of kies voor  Oticon Own™

Invisible-in-the-Canal (IIC)

 

Als de kleinste in de Oticon Own-familie, wordt Oticon Own Invisible-in-the-Canal diep in de gehoorgang geplaatst voor ultieme discretie. Met een klein koordje kunt u het hoortoestel eenvoudig verwijderen.