Met Signia begint een nieuw hoofdstuk in vooruitstrevende hooroplossingen met vakkundig ontworpen toestellen die bijna helemaal onzichtbaar zijn, hoog geautomatiseerd en zich aanpassen aan de voorkeuren van de gebruiker. Signia staat voor innovaties die klantgericht zijn en het hoogste niveau van kwaliteit en tevredenheid bieden. Het productportfolio van Signia biedt een uitgebreid assortiment van geavanceerde hooroplossingen met levensveranderende technologieën die de dragers van de hoortoestellen verwelkomen in de kleuren van geluid. Omdat hoorzorg op maat echt het verschil maakt.

 

Siemens staat voor baanbrekende technologie en innovatie. Siemens belichaamt meer dan een eeuw aan ervaring, Duitse degelijkheid en premium kwaliteit. De sterkte focus op R&D alsmede op audiologie is de basis van vele wereldprimeurs en prijswinnende technologie. Siemens biedt een indrukwekkend portfolio aan hoortoestellen, aanvullende accessoires, aanpassoftware en smartphone apps en diagnostische workflowoplossingen.

 

Silk X

De enige kant-en-klare CIC die beschikbaar is op het Signia Xperience-platform levert duidelijke spraakverstaanbaarheid in een ultra-discreet formaat en is vrijwel pasklaar. Silk X zit dankzij de zachte siliconen Click Sleeves stevig in het oor, ter plekke aangemeten, briljant.

Signia Styletto: nieuw elegant vormgegeven oplaadbaar hoortoestel

De Signia Styletto,met de elegante styling richt Signia zich op cliënten die normaliter geen hoortoestellen zouden dragen omdat de vorm van traditionele hoortoestellen niet bij hun zelfbeeld past. Dragers van de zeer slanke Styletto hoortoestellen kunnen kiezen uit meerdere elegante kleurcombinaties. Het nieuwe hoortoestel is oplaadbaar en kan daarmee vier dagen mee zonder een stopcontact in de buurt te hebben. Het fraaie design en de nieuwste technologie maakt het nieuwe hoortoestel ideaal voor clienten met een actieve levensstijl.