Home » Siemens

Met Signia begint een nieuw hoofdstuk in vooruitstrevende hooroplossingen met vakkundig ontworpen toestellen die bijna helemaal onzichtbaar zijn, hoog geautomatiseerd en zich aanpassen aan de voorkeuren van de gebruiker. Signia staat voor innovaties die klantgericht zijn en het hoogste niveau van kwaliteit en tevredenheid bieden. Het productportfolio van Signia biedt een uitgebreid assortiment van geavanceerde hooroplossingen met levensveranderende technologieën die de dragers van de hoortoestellen verwelkomen in de kleuren van geluid. Omdat hoorzorg op maat echt het verschil maakt.

 

Siemens staat voor baanbrekende technologie en innovatie. Siemens belichaamt meer dan een eeuw aan ervaring, Duitse degelijkheid en premium kwaliteit. De sterkte focus op R&D alsmede op audiologie is de basis van vele wereldprimeurs en prijswinnende technologie. Siemens biedt een indrukwekkend portfolio aan hoortoestellen, aanvullende accessoires, aanpassoftware en smartphone apps en diagnostische workflowoplossingen.

 

Audio Service is de value brand voor de lokale audicien. Het merk legt vanouds sterke nadruk op IHO-producten, maar biedt daarnaast ook alle overige stijlen hoortoestellen. Het merk is gebouwd op een bijzonder sterke band met audiciëns, wat een probleemloze dagelijkse bedrijfsvoering mogelijk maakt met veel aandacht voor individuele dienstverlening en oplossingen. Audio Service is in meer dan 45 landen actief en ruim 35 jaar geleden opgericht.