Home » Widex

Het WIDEX UNIQUE™ hoortoestel verlegt de grenzen van wat u met een hoortoestel kunt horen. Hardere en zachtere geluiden. Meer gesprekken. Eigenlijk alle belangrijke geluiden om u heen.

 

WIDEX SUPER - Voor het eerst wordt de RITE technologie in een super power hoortoestel toegepast

 

Met de SUPER introduceert Widex de  Receiver-In-The-Ear (RITE) technologie voor het eerst in hoortoestellen die bedoeld zijn voor mensen met een ernstig tot zeer-ernstig gehoorverlies. Dit betekent dat nu ook deze slechthorenden kunnen profiteren van de voordelen van een klein, fraai vormgegeven hoortoestel.
Maar 'power' alleen is niet voldoende om te kunnen horen. Hoorbaarheid is een minstens zo belangrijk aspect en dat is precies waar de nadruk op ligt bij de SUPER, zodat ook slechthorenden in deze categorie mogelijk geluiden kunnen horen die ze misschien nooit eerder hebben gehoord. 

 

Widex hoortoestellen zijn gebaseerd op een technologie die we 'digitale signaalbewerking' noemen - in het Engels DSP = Digital Signal Processing. Deze technologie is voortdurend in ontwikkeling  en daardoor kunnen wij steeds de nieuwste mogelijkheden in onze hoortoestellen toepassen. 

DE ONZICHTBARE DRAADLOZE WIDEXLINK

Bij Widex hebben we onze eigen draadloze technologie ontwikkeld zodat uw hoortoestellen onderling met elkaar kunnen communiceren - en met uw TV, mobiele telefoon of andere luisterhulpmiddelen. We noemen deze technologie WidexLink.