Livio™ AI is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel superieure geluidskwaliteit biedt maar ook de mogelijkheid geeft om mentale en fysieke activiteiten te volgen. Door de geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie kan Livio AI detecteren of u bent gevallen en ook als een virtuele assistent fungeren.

 

Melden val ongevallen via Livio AI

De afgelopen tien jaar is het aantal 65-plussers in Nederland dat na een val op de spoedeisende eerste hulp belandt met 40 procent gestegen, zo blijkt uit cijfers van Veiligheid NL. Elke dag overlijden er gemiddeld maar liefst negen 65-plussers aan de gevolgen van een val. De stijging is vooral zichtbaar bij thuiswonenden ouderen vanaf 70 jaar. Omdat de drager met de Livio AI sensors op het hoofd heeft, zijn val ongevallen er zeer goed mee te detecteren. Met de Livio AI hoortoestellen wordt het straks mogelijk via de smartphone meldingen van val ongevallen door te geven naar een noodnummer.

Waarom kiezen voor Starkey?

 

Starkey is veel meer dan de hoorapparaten die we maken. Starkey is een ervaring. Een ervaring die niet alleen meer belooft, maar ook meer biedt: meer communicatie, meer participatie en meer gelegenheid om te doen wat u graag doet.

Dat komt omdat Starkey vanaf de allereerste dag volgens dezelfde grondgedachte werkt: “Uw gehoor is onze zorg”. Daarom zetten we ons al vanaf dag twee in voor verbetering van de technologie van het gehoor – en voor het maken van de allerbeste hoorapparaten.

 

De Starkey Hearing Foundation werkt het hele jaar “zodat de wereld kan horen”.

Meer dan één miljoen mensen die anders niet zouden kunnen horen hebben de kans gekregen om deel uit te maken van deze wereld dankzij de Starkey Hearing Foundation – en de dragers van Starkey-hoorapparaten.

Want elke keer als iemand investeert in een beter gehoor voor zichzelf doet Starkey een schenking aan de Starkey Hearing Foundation, die de hele wereld over reist met gratis hoorapparaten voor behoeftige mensen, om hen het onbetaalbare geschenk van gehoor te geven.