Home » Bernafon

Bernafon

Het Parade paardje Juna 9 biedt premium hoortoesteltechniek met features en functies die voorzien in de vele behoeften en voorkeuren in de meest uitdagende luistersituaties. Voor vrijwel ieder gehoorverlies wordt lokalisatie en spraakverstaan in een groep veel eenvoudiger.

Volledig automatische aanpassingen worden gedaan in snel veranderende luistersituaties. Indien het luisteren naar (live) muziek en naar de bioscoop gaan prioriteit heeft, adviseren we deze toestellen te gebruiken. Met draadloze connectiviteit en het grootste aantal persoonlijke opties, voldoen deze hoortoestellen aan de wensen van iedereen - van muzikanten tot zakenlieden, voor jou en voor mij. De perfecte keuze voor actieve mensen die het maximale voordeel van hedendaagse hoortoesteltechniek willen ervaren.

Een geheel eigen oplossing hiervoor is Bernafons gepatenteerde ChannelFree™ signaalbewerking. Dankzij deze technologie leveren onze hoortoestellen de allerbeste geluidskwaliteit en optimaal spraakverstaan in alle lastige luistersituaties. Dat maakt communiceren weer makkelijk en fijn.