Bernafon

Geschiedenis van Bernafon

Het begon allemaal in Zwitserland, net voordat in 1946 de jonge Hans Gfeller, een student in techniek, het nieuwe hoortoestel van zijn vader in handen kreeg. In plaats van het toestel, dat toen het beste in audiologische technologie was, te bewonderen, nam hij het mee naar zijn kamer, pakte een schroevendraaier en haalde het stukje bij beetje uit elkaar.

Hoewel de geschiedenis niet vertelt hoe de oude meneer Gfeller reageerde toen hij zag wat er was gebeurd, weten we wel dat het niet lang duurde voordat hij al snel zijn eigen geluidsversterkende apparatuur begon te ontwikkelen en verkopen.

 

Bernafon Encanta miniRITE is een slank, oplaadbaar hoortoestel dat u een uitzonderlijke geluidskwaliteit biedt. Dit elegante en discrete ontwerp is verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleuren. U kunt met vertrouwen verbinding maken tussen uw hoortoestel en uw telefoon en apparaten om naar muziek te luisteren, geluid te streamen, videovergaderingen te houden en te telefoneren – en dat alles met comfort en gebruiksgemak.