Home » Monturen » Inface

Inface toont de kracht van eenvoud
De correctie en zonnebrillen van Inface kenmerken zich door de eenvoud van het ontwerp. De kwalitatief hoogwaardige monturen met mooie details zijn er voor zowel dames als heren. 

De Inface collectie is er voor verschillende leeftijden en bestaat uit modellen met diverse stijlen en vormen. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Met mode en trends in het achterhoofd zijn de brillen van Inface in... een aantal fraaie kleuren ontworpen, geïnspireerd op individuele vormgeving.

Deens design
De eerdergenoemde eenvoudige manier van ontwerpen wordt al snel geassocieerd met Scandinavisch design. Inface is dan ook een Deens merk met dito design. Dit staat wereldwijd bekend om het solide vakmanschap en de praktische ontwerpen. Het bedrijf Inface bestaat uit een perfecte mix van industriële vormgevers, kleurspecialisten en opticiens. Dit resulteert in een flexibele collectie die duurzaam en uiterst functioneel is. Met jarenlange ervaring in de optiekwereld ontwerpt dit Deense merk zonnebrillen die er fantastisch uitzien en passen bij ieder gezicht.