Wellicht begint de opmerking: Wat doet een hoortoestellen en Optiek winkel nu met Griekse schoonheidsproducten?

                                                     Heel simpel; om te verkopen, maar wel met een reden.

Jaren lang gaan wij op vakantie naar Griekenland, en om daar de lokale ondernemer te steunen kochten wij alle schoonheidsproducten als bodylotion, douchegel, zonnebrand en dergelijke daar.

Op een dag dachten wij, hoe leuk zou het zijn als onze klanten met deze producten bekend werden. We gingen op zoek, vonden de inkoop organisatie van, onder andere, MacroVita en gingen hier pakketjes bestellen om onze klanten cadeau te doen als ze bij ons een hoortoestel of bril kochten.

Gaandeweg kregen we dan wel de vraag; verkoopt u die spullen niet? Ik zou deze best graag willen kopen. En zo  is het gekomen dat wij de fantistische producten van MacroVita verkopen.

We verkopen o.a. Lavendel pillow spray, Relaxing foot creme, diverse bodylotions, bodybutters, showergels, en giftsets voor hem en haar.

U bent altijd van harte welkom om de producten in de winkel te bekijken maar op verzoek sturen wij ook per post. 

                                            Mail uw wensen en wij kijken of we deze kunnen inwilligen.

 

                                    Ontdek de kracht van de Natuur! 

                          Natuurlijke cosmetica met biologische olijfolie.

Natuurlijk, natuurlijk! Het klinkt allemaal vanzelfsprekend, natuurlijke cosmetica, maar is dat het ook? Hoe vaak staat er op een verpakking dat het een natuurlijk of organisch product is, maar dat het bol staat van chemische toevoegingen? Macrovita, is een Grieks familiebedrijf, werkt al dertig jaar met stoffen die goed zijn voor de huid en het milieu. Dus geen micro beads, maar gecrushte olijfpitten. Geen vaseline, maar aloë vera. Geen propyleenglycol, parabenen, minerale oliën, SLS of SLES, maar natuurlijke additieven. Dat resulteert in een jongere huid die straalt als nooit tevoren.

 

              Uit Griekenland, allemaal vrij van discutabele ingrediënten of onnodige toevoegingen en dierproefvrij.

 

Prijzenlijst Website Macrovita Pdf
PDF – 45,2 KB 58 downloads