Wellicht begint de opmerking: Wat doet een hoortoestellen en Optiek winkel nu met Griekse schoonheidsproducten?

                                                     Heel simpel; om te verkopen, maar wel met een reden.

Jaren lang gaan wij op vakantie naar Griekenland, en om daar de lokale ondernemer te steunen kochten wij alle schoonheidsproducten als bodylotion, douchegel, zonnebrand en dergelijke daar.

Op een dag dachten wij, hoe leuk zou het zijn als onze klanten met deze producten bekend werden. We gingen op zoek, vonden de inkoop organisatie van, onder andere, MacroVita en gingen hier pakketjes bestellen om onze klanten cadeau te doen als ze bij ons een hoortoestel of bril kochten.

Gaandeweg kregen we dan wel de vraag; verkoopt u die spullen niet? Ik zou deze best graag willen kopen. En zo groeide het uit. Eerst alleen met MacroVita Olive-Elia, maar sinds een paar jaar groeit de voorraad uit met meerdere merken. Allemaal uit Griekenland, allemaal vrij van discutabele ingrediënten of onnodige toevoegingen en dierproefvrij.

                                    Ontdek de kracht van de Natuur! 

                          Natuurlijke cosmetica met biologische olijfolie.

Natuurlijk, natuurlijk! Het klinkt allemaal vanzelfsprekend, natuurlijke cosmetica, maar is dat het ook? Hoe vaak staat er op een verpakking dat het een natuurlijk of organisch product is, maar dat het bol staat van chemische toevoegingen? Macrovita, is een Grieks familiebedrijf, werkt al dertig jaar met stoffen die goed zijn voor de huid en het milieu. Dus geen micro beads, maar gecrushte olijfpitten. Geen vaseline, maar aloë vera. Geen propyleenglycol, parabenen, minerale oliën, SLS of SLES, maar natuurlijke additieven. Dat resulteert in een jongere huid die straalt als nooit tevoren.

Inmiddels hebben wij meerdere Griekse merken in ons assortiment, zoals Messinian, Blue Scents, Lifo Plus, Aphrodite en Aromaesti producten.

 

Macrovita showergel &bodylotion

 cadeaupakketjes vanaf €9,95 

Aromaesti "golden angel room spray  

hand & bodylotion 

Blue Scents eau de toilette & douchegel

pour homme

Blue Scents (eau de toilette pour femme) Jasmine (100ml)

Aromaesti Rose peeling soap sponge

.

Aphrodite bodylotion&showergel

verrijkt met ezelinnenmelk + 

Mythos natuurlijke scrubspons

Macrovita handcreme en relaxing footcreme