Home » Oticon Opn.

Oticon Opn. De meest revolutionaire hooroplossing ter wereld!

maak kennis met Oticon Opn: een revolutie in de hoorzorg

Graag wil Ekelhoff Hoortoestellen& Optiek u bekend maken met de meest revolutionaire hooroplossing  ter wereld  van Oticon; Oticon Opn. Het staat voor OPEN, een geheel nieuwe, baanbrekende technologie die een beleving geeft van natuurlijk horen. Het zeer snelle platform analyseert de omgeving meer dan 100 keer per seconde en verwerkt meer dan 500 miljoen instructies per seconde. Oticon belooft 30% meer spraakverstaan, 20% minder luisterinspanning  en hierdoor onthoud u meer dan 20% van de gesprekken,vergeleken met Alta2 pro hoortoestellen.(High end)

Oticon Opn is de eerste hooroplossing  ter wereld dat verbinding kan maken met het internet om u te waarschuwen wanneer de deurbel  wordt ingeschakeld om maar een voorbeeld te noemen. De supersnelle verwerking van de  Oticon Opn hooroplossing kan met Spatial Sound LX de locatie van geluiden verbeteren en een nauwkeuriger ruimtelijk bewustzijn leveren.

Slim,stijlvol en Gebruiksvriendelijk Klein,discreet en met slechts één drukknop om het toestel te bedienen, is Opn verkrijgbaar in de populaire mini Liho uitvoering met keuze uit 8 kleuren.


Ervaar Oticon Opn zelf, geheel vrijblijvend Ekelhoff Hoortoestellen& Optiek nodigt u van harte uit om  een paar Oticon Opn hooroplossingen gedurende 14 dagen geheel vrijblijvend te ervaren. Bent u na deze periode toch niet voor 100% overtuig, dan kunt u ze gewoon kosteloos terugbrengen.